example

1. Kik vehetnek részt a „INDUL A NYÁR EZERREL” nyereményjátékban?

A Játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, magyar állampolgárok természetes személyek vehetnek részt, akik a Játék időtartama alatt (2022. május 30.- 2022 június 26.) bármely magyarországi SPAR üzletben SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. – SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner, SPAR market, SPAR express) vagy a SPAR online shopban kiskereskedelmi forgalmazás keretében kapható, bármilyen Vegeta vagy Podravka Ajvár márkájú terméket/termékeket vásárolnak legalább 1000 forint értékben, majd regisztrálnak a www.vegeta.hu/nyeremenyjatek oldalon adataikkal és beküldik azt. (Kötelezően megadandó: név, e-mail cím, vásárlás helyének megjelölése, vásárlás dátuma, a blokkon szereplő AP kód, a vásárlást igazoló blokkról készült fotó illetve scennelt kép feltöltésével, nem kötelezően megadható: telefonszám.) (Elektronikus számla esetében a számla számlaszámának első 9 karakterét kell feltölteni az AP kód helyére és a vásárlás idejének a számlán szereplő időpont kerül feltüntetésre. Amennyiben a számlán nem szerepel óra, perc úgy azt a rovatot üresen kell hagyni)

2. Hogyan vehetek részt a „INDUL A NYÁR EZERREL” nyereményjátékban?

A játékban való részvételhez bármely magyarországi SPAR üzletben SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. – SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner, SPAR market, SPAR express) vagy a SPAR online shopban kiskereskedelmi forgalmazás keretében kapható, bármilyen Vegeta vagy Podravka Ajvár márkájú terméket/termékeket kell vásárolnod legalább 1000 forint értékben, majd a vásárlást igazoló blokkról készült képet, fotót vagy elektronikus számlát a regisztráció során kért adatokkal együtt beküldened.
Figyelem! A blokkot meg kell őrizni a játék lezárultát követő 30 napig!

3. Számlával is részt vehetek a játékban?

A SPAR online shopban történő vásárlás esetén igen. Elektronikus számla esetében a számla számlaszámának első 9 karakterét kell feltölteni az AP kód helyére és a vásárlás idejét kell a számlán szereplő időpont alapján feltölteni. Amennyiben a számlán nem szerepel óra, perc úgy azt a rovatot üresen kell hagyni.

4. Gyűjtőblokkal is részt vehetek a játékban?

Sajnos nem, a játékban csak olyan nyugtával (blokkal) vehetsz részt, melyen a termékek tételesen feltüntetésre kerülnek és egyértelműen látható és olvasható, hogy a játékszabályzatban meghatározott termékek közül valamely termék vásárlása megtörtént.

5. Amennyiben annyi Vegeta márkájú terméket vásárolok, hogy az többszörösen meghaladja az 1000 Ft értéket, viszont ez egy blokkon szerepel, akkor többször is feltölthetem ugyan azt a blokkot külön pályázatként?

Sajnos nem.
Egy blokkal vagy elektronikus számlával csak egyszer lehet játszani, így csak abban az esetben tudjuk külön pályázatként elfogadni, ha azok külön blokkon vagy elektronikus számlán szerepelnek és ha azokon a Vegeta és/vagy Podravka Ajvár márkájú termék/termékek minden esetben meghaladják az 1000 forintos értéket.
Azért, hogy a vásárlások megfelelően elkülönüljenek egymástól – azt javasoljuk, hogy ilyenkor vagy különböző pénztárnál vásárolj (ekkor az AP kód változik), vagy a vásárlások között minimum 1 perc teljen el (így a vásárlások időpontja el fog eltérni)!

6. Hol találom az AP kódot?

Az AP kód amely az AP betűket követően egy betűből és 8 számjegyből vagy 9 számjegyből áll (pl: APA03100011 vagy AP123456789), minden egyes vásárlást igazoló tételes blokkon a legutolsó sorban találod a vásárlás időpontjával (dátum, óra, perc) együtt.

7. Miket lehet nyerni a „INDUL A NYÁR EZERREL” nyereményjáték során?

A „INDUL A NYÁR EZERREL” nyereményjáték során (2022. május 30.- 2022 június 26.)a következők kerülnek kisorsolásra:

(naponta 1 db, összesen 28 db) napi ajándékcsomag,
(hetente 2 db, összesen 8 db) heti nyeremény, SPAR ajándékkártya 30.000 Ft értékben,
valamint a játék végén 1db fődíj, egy 300.000 forint értékű SPAR ajándékkártya.

1 db Napi ajándékcsomag pontos tartalma:

Lino Lada gold mogyorókrém 350g 1189 Ft
Vegeta Natur grill zöldség fűszerkeverék 20g 219 Ft
Vegeta Natur grill pikáns fűszerkeverék 20g 219 Ft
Vegeta Natur grill classic fűszerkeverék 20g 219 Ft
Vegeta Natur gyros fűszerkeverék 20g 219 Ft
Vegeta Natur ínyenc oldalas fűszerkeverék 20g 219 Ft
Vegeta Gulyásleves- és pörköltkocka 120g 589 Ft
Vegeta Natur ételízesítő 75g 659 Ft
Eva szardínia növényi olajban 115 g 399 Ft
Eva tonhalsaláta vörös quinoával 160g 1049 Ft
Vegeta Natur levesalap bulgurral 90 g 409 Ft

8. Hányszor nyerhetek a „INDUL A NYÁR EZERREL” nyereményjátékban?

A játék során bármennyi pályázatot beküldhetsz és minden beküldött pályázattal részt veszel az aznapi és a heti nyeremények sorsolásán, valamit a fődíj sorsolásán is, azonban a játék teljes időtartama alatt, egy pályázattal legfeljebb 1x nyerhetsz napi nyereményt, 1x hetit és 1x fődíjat. Egy Játékos a Játék teljes időtartama alatt 3 (három) darab napi nyereményre jogosult, de minden nyeremény esetében külön, érvényes Pályázattal kell rendelkeznie.

9. Hogyan és mikor értesülök a nyertességről?

A regisztráció során megadott e-mailcímre fogsz kapni egy értesítést arról, hogy nyertesnek lettél jelölve.
A napi nyeremény esetében a beküldést követő egy munkanapon belül kapsz értesítést, a heti nyeremény esetében pedig a következő hét első munkanapján kapsz értesítést róla.
A fődíj esetében a játék lezáró napját követő egy munkanapon belül kapsz értesítést a nyertességről a regisztráció során megadott e-mail címre.

Az értesítésre minden esetben az értesítést követő, 5 munkanapon belül szükséges válaszüzenetben megadnod a kért adatokat, azaz a postázási címed, telefonszámod (a csomag sikeres kézbesítése érdekében). Amennyiben a kért adatokat helyesen adtad meg és időben beküldted, úgy nyertességed érvényessé válik. Az adatok sikeres regisztrációját követően egy újabb e-mailben fogunk tájékoztatni.

10. Meddig tart a „INDUL A NYÁR EZERREL” nyereményjátékÓ?

Az „INDUL A NYÁR EZERREL” nyereményjáték 2022. május 30. napján 00:01-től 2022. június 26. napján 23:59-ig tart.. A Pályázatok beérkezésének határideje a Játék időtartamának vége, azaz 2022 június 26. 23 óra 59 perc 59 mp.

11. Mikor kerülnek kiküldésre a nyeremények?

Minden nyeremény a játék lezárulta után, az összes nyertesnek egyszerre kerül kiküldésre, melyre várhatóan a Játék teljes időtartamának végétől számított 30 (harminc) naptári napon belül kerül sor. A fődíj esetében igény szerint személyes átadására a játék lezárta után, a nyertessel egyeztetett időpontban kerül majd sor.

12. Mit tegyek, ha további kérdéseim lennének a „INDUL A NYÁR EZERREL” nyereményjátékkal kapcsolatban?

További kérdések esetén olvasd el a részletes játékszabályzatot vagy küldj e-mail üzenetet a info@nyerjavegetaval.hu e-mail címre.